За поръчки и сервиз: 0878700674

Избрали сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

За нас

Navi Bulgaria е българска марка за мобилни gps системи. Ние предлагаме богата гама устройства: портативни джи пи ес навиагатори, парктроници, дин устройства за вграждане в централната конзола на вашият автомобил.
 
Във връзка с новия регламент за защита на личните данни на Европейския парламент ЕК 2016/679, който влиза в сила на 25 май 2018 г., сайтът въвежда нови правила за събиране на лични данни.
 
Тези правила можете да видите ТУК - http://www.navi.bg/page/danni
 
 
Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "ГАП 2000 Електроникс" ООД (наричан по-долу navi.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн navi.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на navi.bg (с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".
 
"ГАП 2000 Електроникс” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
 
гр.София, кв Красна Поляна ул. Златна Добруджа 18 ; ЕИК по БУЛСТАТ: BG201450803;
 
Шоурум: гр. София бул. Константин Величков 3 ; Работно време на шоурума: Понеделник-Петък: 9.30-18.00 часа, Събота: 9.30-14.00 часа, Неделя: почивен ден
 
 
 
РЕГИСТРАЦИЯ
 
 
За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в navi.bg стоки, е необходимо първо да се регистрирате.
При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.
 
 
 
ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
 
 
Личните данни, които navi.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. navi.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.
 
Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на navi.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.
 
 
 
ПОРЪЧКА
 
 
Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.
 
 
 
 
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
 
 
 
 
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.
 
 
 
 
ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
 
 
 
 
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.
 
 
 
 
 
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
 
 
1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
2.Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Shopping.bg банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
3. Плащане през EPAY.BG (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic); при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
 
 
 
 
 
ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
 
 
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
 
 
 
 
 
СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
 
 
При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.
 
 
 
 
 
ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА
 
 
Всички стоки, предлагани в navi.bg, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.
 
 
 
-Условията можете да видите тук.-

"ГАП 2000 Електроникс" EООД
0878 700 674 / office@navi.bg
София бул. Константин Величков 3