За поръчки и сервиз: 0878700674

Избрали сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Нашите камери за автомобили ви позволяват да заснемете видео клип със звук с 30 кадъра в секунда. Камерите могат да действат и като черна кутия при доказване вина от ПТП и на застрахователни щети. Камерата може и да се използва за заснемане на гонки със спортни автомобили.
Авторегистратор в огледало, с втора изнесена камера, 1080p, модел T22 Авторегистратор в огледало, с втора изнесена камера, 1080p, модел T22

Видеорегистратор с 2MPX резолюция. Изключително широкообхватен ъгъл на виждане 140°. Камерата е с подвижна глава, което означава, че може да я местите до 10° във всички посоки. В комплекта е включена и камера за задно виждане, с която не само може да следите обстановката зад вас, но и играе роля на паркинг асистент. Регирстаторът има жироскоп, който усеща кога преводното средство рязко сменя положението си и се активира. Той забранява изтриването на записа от този момент. Водеорегистраторът е изключително удобен за работа - разполага с touch screen, както и с бутони. Можете да съхранявате записите си на карта памет до 32GB. Устройството е подходящо за поставяне както в автомобил, така и в по-големи превозни средства като автобуси, камиони и тирове. С него лесно се разрешават казуси свързани с инциденти на пътя и се доказва вина.

149.00лв
Мини авторегистратор, GPS, WIFI, модел G21 Мини авторегистратор, GPS, WIFI, модел G21

Висококачествен, компактен видеорегистратор с 140° ъгъл на виждане. С този ъгъл може спокойно да покриете пътя пред вас и част от обстановката около вас. Регистраторът има въртяща се глава, която може да насочите, за да видите определена част от трасето, по което пътувате. Има вграден GPS  и жироскоп, който гарантира, че при инцидент на пътя записа няма да бъде изтрит. Записите ви се съхраняват на карта памет, а записите от нея може да свалите с включеното в комплекта USB. Регистраторът е с малки размери, което го прави трудно забележим. Закрепва се посредством лепенка. С камерата може да заснемете пътен ицидент, нередост или пък интересна и красива гледка по пътя ви.

169.00лв
Авторегистратор за кола, Anytek, Модел G100 Авторегистратор за кола, Anytek, Модел G100

Камера за автомобил с Full HD качество на изображението. Разполага с 110° ъгъл на виждане, с който може да покриете пътното платно пред вас. Камерата на регистратора може да се коригира нагоре и надолу. Също така разполага с жироскоп, който се активира при рязко спиране и забранява изтриването на направения запис. Може да запазвате записите си на карта памет до 32GB. Видеорегистратора е подходящ за всякакво превозно средство. Има вградена ADAS (Intelligent Assistant) система.

199.00лв
Авторегистратор Remax, модел CX-05 Авторегистратор Remax, модел CX-05

Дискретен, с висока резолюция на записите и лесен за манипулиране. Чип с висока прозиводителност и втора изнесена камера.Отличен избoр на разумна цена.

119.00лв
Авторегистратор с две камери, модел GS65H Авторегистратор с две камери, модел GS65H

Дискретен, елегантен и практичен. С висока резолюция на възпроизвеждане и запис. Лесен за употреба. Последно поколение системи ADAS, G-Sensor, Motion Detection.  Вашият отличен избoр.

179.00лв
Авторегистратор модел - DAB-207 Авторегистратор модел - DAB-207

Дискретен, елегантен и практичен. С висока резолюция на възпроизвеждане и запис. Лесен за употреба. Последно поколение системи ADAS, G-Sensor, Motion Detection.  Вашият отличен избoр на разумна цена.

199.00лв
5 MP камера за кола 5 MP камера за кола

G - сензор, микрофон,резолюция 1280х720 пиксела

99.99лв
Авторегистратор, с две камери, с GPS, модел X3000 Авторегистратор, с две камери, с GPS, модел X3000

 Това устройство е вашата черна кутия при каране автомобил ви. Устройството има две камери, които са разположени напред и назад и могат да заснемат едновремено видео.

250.00лв

115.00лв
FS2000 авторегистратор FS2000 авторегистратор

 Този продукт може да се използва с всякакъв тип превозни средства за автоматично засичане и запис на висококачествено аудио и видео в случай на непредвидени обстоятелства, следене на маршрут по карта в реално време, запис на скорост,  G-force притегателни сили. Черната кутия е обективно наблюдателно средство в случай на заснемане на застрахователни последици, видео запис на инциденти, GPS логър, запис на маршрут и скорост, DVR с възможност за запис на SD карта, 360 секунди видео преди и след инцидент.  

269.00лв

235.00лв

"ГАП 2000 Електроникс" EООД
0878 700 674 / office@navi.bg
София бул. Константин Величков 3